utorok, 19. marca 2013

Bryndzové kuracie soté

Bryndzové kuracie soté - recept
500 g kuracích pŕs
250 ml mlieka
1 cibuľa
olivový olej
100 g ovčej bryndze
mletá sladká červená paprika
gyros korenie
soľ

Na malom množstve olivového oleja speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky nakrájané kuracie prsia, ktoré mierne osolíme (lebo bryndza je slaná), poprášime mletou červenou paprikou a gyros korením. Premiešame a restujeme domäkka. Keď je mäso mäkké vlejeme mlieko, ktoré necháme zovrieť a občas premiešame. Nakoniec pridáme rozmrvenú ovčiu bryndzu a za varu ju necháme rozpustiť.
Podávame podľa chuti s cestovinou, s ryžou alebo s opekanými zemiakmi.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Bryndzové kuracie soté - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore