streda, 8. mája 2013

Zubáč na paradajkovom masle

Zubáč na paradajkovom masle - recept
700 g filetov zo zubáča
soľ, grilovacie korenie
korenie na ryby
maslo
4 väčšie paradajky
60 ml bieleho vína
700 g zemiakov uvarených v šupke
cca 30 g zelených olív
cca 30 g čiernych olív

Filety ryby umyjeme, osušíme, nakrájame na porcie, ktoré osolíme, okoreníme a v panvici opečieme na masle.
Paradajky ošúpeme, pokrájame na menšie kocky, jemne osolíme a chvíľu restujeme na masle. Potom zalejeme bielym vínom a udusíme domäkka.
Uvarené zemiaky očistíme, popučíme, pokvapkáme maslom, pridáme nakrájané olivy a premiešame.
Dobrú chuť!
Doba prípravy:
Zubáč na paradajkovom masle - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore