štvrtok, 8. augusta 2013

Bravčové kocky so zeleninou

Bravčové kocky so zeleninou - recept
600 g bravčového mäsa zo stehna
soľ, mleté čierne korenie
mletá sladká červená paprika
1 cibuľa, olivový olej
1 menšia hlávka kapusty
1 menšia cuketa
hrášok a kukurica podľa chuti
mäsový vývar podľa potreby
na zahustenie Solamyl

Bravčové mäso a kapustu nakrájame na kocky.
Na olivovom oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme mäso, ktoré osolíme, okoreníme, posypeme mletou červenou paprikou, premiešame a opekáme, aby mäso pustilo šťavu. Potom vsypeme kapustu opäť premiešame a necháme dusiť domäkka vo vlastnej šťave. Občas premiešame, ale ak treba podlejeme vývarom. Pridáme na kocky nakrájanú cuketu, hrášok, kukuricu podlejeme mäsovým vývarom a chvíľu podusíme. Dávame pozor, aby sa cuketa nerozvarila. Nakoniec jemne zahustíme Solamylom, podľa chuti ochutíme a necháme prejsť varom.
Podávame s ryžou.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Bravčové kocky so zeleninou - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore