utorok, 6. augusta 2013

Ryba na rasci s chrumkavou zeleninou

Ryba na rasci s chrumkavou zeleninou - recept
600 g ryby (kapor, losos, pstruh..)
soľ, korenie na ryby
mletá červená paprika
celá rasca
olivový olej
bobkový list
celé čierne a nové korenie
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
1 - 2 papriky
1 menšia cuketa
1 - 2 paradajky
provensálske korenie
zeleninový vývar

Rybu zbavíme kože, opatrne vykostíme a pokrájame na väčšie kúsky. Pekáč potrieme olejom, poukladáme porcie ryby, ktoré osolíme, posypeme korením na ryby, mletou červenou paprikou a rascou. Vhodíme bobkový list a pár zrniek nového a čierneho korenia. Podlejeme trochou vývaru, prikryjeme a vložíme na 15 - 20 minút do vyhriatej rúry na 175°C.
Medzitým v panvici na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu s plátkami cesnaku. Pridáme nakrájané papriky, osolíme, posypeme provensálskym korením a chvíľu opekáme. Cuketu a paradajky nakrájame na kocky a pridáme k zelenine. Premiešame a opäť chvíľu opekáme. Podlejeme trochou vývaru a podusíme, aby zelenina ostala chrumkavá.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Ryba na rasci s chrumkavou zeleninou - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore