Ryba s paradajkami
500 g ryby bez kosti alebo filé
soľ, korenie na ryby
grilovacie korenie
cca 50 g masla
cca 60 g tvrdého syra
pór, menšie paradajky
soľ, korenie na ryby
grilovacie korenie
cca 50 g masla
cca 60 g tvrdého syra
pór, menšie paradajky
Porcie ryby osolíme, posypeme korením na ryby a grilovacím korením. Uložíme do zapekacej misy, ktorú sme jemne potreli maslom. Ryby na povrchu pokvapkáme rozpusteným maslom a vložíme predpiecť na 15 minút do vyhriatej rúry na 170°C. Potom vyberieme a na každý kúsok ryby dáme trochu strúhaného syra, na kolieska nakrájaný pór, položíme kolieska paradajky a znova posypeme syrom. Vložíme späť do rúry a dopečieme cca 10 - 15 minút.
Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom. Dobrú chuť!
Doba prípravy: Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom. Dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára