štvrtok, 28. augusta 2014

Treska s pečenou zeleninou

Treska s pečenou zeleninou - recept
750 g tmavej tresky
2 zelené papriky
cca polovica póru
3 stredne veľké paradajky
5 strúčikov cesnaku
1 červená cibuľa
1 citrón
strúhanka
soľ, korenie na ryby
olivový olej

Plátky tresky umyjeme, osušíme, osolíme a posypeme korením na ryby z obidvoch strán.
Papriky, cibuľu, pór, paradajky a citrón nakrájame. Ochutenú rybu obalíme v strúhanke. Do zapekacej misy potretej olejom rozložíme zeleninu, ktorú osolíme a pokvapkáme olejom. Plátky obalenej ryby položíme na zeleninu a pokvapkáme olejom. Vložíme do vyhriatej rúry pod gril a pri teplote 190°C zapekáme domäkka cca 20 minút.
Podávame so zemiakmi a rímskym šalátom.
Pripravíme si rýchly, chutný a zdravý obed. Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Treska s pečenou zeleninou - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore