štvrtok, 23. októbra 2014

Ryba s vaječnou strúhankou

Ryba s vaječnou strúhankou - recept
3 plátky šťuky
morská bylinková soľ
limetková šťava
2 vajcia
2 - 3 cm póru
15 g najemno strúhaného syra
strúhanka
maslo
petržlenová vňať

Plátky šťuky osolíme morskou bylinkovou soľou, pokvapkáme limetkovou šťavou a necháme 10 minút odstáť.
Zapekaciu misu potrieme maslom, do ktorej uložíme ryby, pokvapkáme ich rozpusteným maslom a vložíme predpiecť do vyhriatej rúry na 10 - 12 minút pri teplote 170°C.
Rozšľahané vajcia zmiešame s nadrobno nakrájaným pórom, s preosiatou strúhankou, nasekanou petržlenovou vňaťou a so syrom. Osolíme a premiešame. Touto zmesou natrieme predpečené ryby, vložíme späť do vyhriatej rúry a zapečieme.
Podávame s varenými zemiakmi a s nakrájanou čerstvou zeleninou.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Ryba s vaječnou strúhankou - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore