pondelok, 16. mája 2016

Chrenovo-bryndzová nátierka

Chrenovo-bryndzová nátierka - recept
250 g pravej ovčej bryndze
2 - 3 PL Ramy (podľa potreby)
1 - 2 PL kyslej smotany (podľa potreby)
2 - 3 PL čerstvo nastrúhaného chrenu (podľa chuti)
kúsok póru cca 5 cm
soľ, mleté čierne korenie
pažítka

Bryndzu dáme do misky, podľa potreby pridáme Ramu a dôkladne vymiešame na hustejšiu masu. Pridáme nadrobno nakrájaný pór, nastrúhaný chren a premiešame. Podľa potreby pridáme kyslú smotanu a všetko spolu vymiešame na hladkú nátierku. Ochutíme soľou a korením. Hotovú nátierku dáme na chvíľu do chladničky, aby sa suroviny chuťovo spojili.
Podávame na tmavom chlebe alebo pečive, posypeme nasekanou pažítkou, obložíme jarnou zeleninou a máme chutné a zdravé raňajky, prípadne olovrant:)
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Chrenovo-bryndzová nátierka - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore