streda 7. novembra 2018

Gaštanovo-banánový krém

Gaštanovo-banánový krém - recept
250 g jemného mäkkého tvarohu
250 g gaštanového pyré
2 menšie banány
1 - 2 PL agáve sirupu (nemusí byť)
mletá škorica alebo škoricový cukor
škoricový alebo gaštanový likér
banány na ozdobenie

Gaštanové pyré necháme rozmraziť, potom nahrubo nastrúhame.
Tvaroh vymiešame s agáve sirupom, pridáme najemno roztlačené banány, gaštanové pyré a premiešame. Ponorným mixérom rozmixujeme na hladký krém.
Krém rozdelíme do pohárov, pokvapkáme likérom a jemne posypeme škoricou. Pred podávaním ozdobíme banánom a lístkami čerstvej mäty. Krém podávame vychladený.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Gaštanovo-banánový krém - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore