piatok 2. novembra 2018

Pikantná tvarohová nátierka

Pikantná tvarohová nátierka - recept
250 g jemného hrudkového tvarohu
1 PL kyslej smotany
1 - 2 šalotky
2 ČL nastrúhaného chrenu
morská soľ, mleté čierne korenie
mletá rasca, mletá červená paprika sladká
čerstvý kôpor

Tvaroh vymiešame so smotanou, pridáme najemno nakrájanú šalotku a chren. Osolíme, okoreníme, dochutíme rascou, mletou červenou paprikou, nasekaným kôprom a premiešame. Hotovú nátierku prikryjeme a na chvíľu vložíme do chladničky, aby sa suroviny chuťovo spojili.
Nátierku podávame na tmavom domácom kváskovom chlebe ozdobené kôprovou vňaťou.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Pikantná tvarohová nátierka - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore