nedeľa, 5. decembra 2010

Rýchla smršť

Rýchla smršť - recept
4 vajcia
200 g práškového cukru (aj menej)
1 vanilínový cukor
100 ml oleja
100 ml vody
200 g hladkej múky
1 prášok do pečiva

Pudingová plnka:
1 L mlieka
2 smotanovo-vanilkové pudingy
1 vanilínový cukor
3 PL kryštálového cukru (podľa chuti)

Smotanová poleva:
2 kyslé smotany
3 PL práškového cukru (podľa chuti)
1 škoricový cukor
Vajíčka vymiešame s práškovým a vanilínovým cukrom, pridáme olej a premiešame, pridáme vodu a opäť premiešame. Pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a opäť spolu už len veľmi jemne premiešame, cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Medzitým uvaríme puding podľa návodu a vylejeme ho na SUROVÉ cesto. Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 150°C a pečieme cca 45 minút. Na horúci koláč natrieme smotanovú polevu, ktorú posypeme škoricovým cukrom. Necháme vychladnúť.
Jednoduchý a veľmi chutný koláčik, ktorý sa výborne dopĺňa so šálkou kávy. Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Rýchla smršť - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore