piatok 24. decembra 2010

Kapor na rozmaríne

Kapor na rozmaríne - recept
kapor alebo pstruh
soľ,
1 citrón
mleté biele korenie
čerstvý rozmarín
petržlenová vňať, pažítka, kôpor
100 g masla

Vypitvanú rybu umyjeme, osušíme, okoreníme, osolíme, z vonka aj z vnútra a pokvapkáme citrónovou šťavou. Rozmarín, petržlenovú vňať, pažítku a kôpor posekáme a zmiešame. Ryby obalíme v bylinkách a na chladnom mieste necháme 60 minút. Potom vložíme do pekáča, obložíme plátkami masla a v rúre vyhriatej na 200°C pečieme asi 20 minút, podľa veľkosti ryby. V polovici pečenia rybu obrátime. Podávame s opekanými zemiakmi.
Doba prípravy:
Kapor na rozmaríne - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore