pondelok, 10. mája 2010

Belehradské rezne

Belehradské rezne - recept
4 bravčové rezne
600 g zemiakov
1 cibuľa
2 zelené papriky (môže byť aj žltá)
3 paradajky
soľ, mleté čierne korenie
olej, alobal

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a natrieme olejom.
Na vymastený alobal uložíme ošúpané na kolieska pokrájané zemiaky, očistenú na kolieska pokrájanú cibuľu, očistenú jadier zbavenú papriku pokrájanú na rezance, pokrájané paradajky, všetko osolíme, okoreníme a premiešame. Na zeleninu uložíme pripravené rezne, (môžeme ich posypať petržlenovou vňaťou) alobal dobre uzavrieme a pečieme vo vyhriatej rúre na 190°C aspoň 45 minút.
Doba prípravy:
Belehradské rezne - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore