streda 1. septembra 2010

Jogurtová bábovka

Jogurtová bábovka - recept
4 vajcia
150 g kryštálového cukru
1 vanilkový cukor
200 g polohrubej múky
1 prášok do pečiva
1 biely jogurt Activia
100 ml oleja
2 PL mlieka
2 PL rumu

Do misky dáme celé vajcia, kryštálový, vanilkový cukor a vyšľaháme do peny. Potom postupne pridávame preosiatu múku zmiešanú s práškom do pečiva a jogurt zmiešame s mliekom, rumom a olejom. Všetko spolu dobre vymiešame a dáme do vymastenej bábovkovej formy. Ak chceme bábovku dvojfarebnú, tak na spodok dáme väčšiu polovicu bieleho cesta a navrch zvyšné cesto vymiešané s kakaom. Vložíme do vopred vyhriatej rúry na 175 °C a pečieme asi 30 minút.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Jogurtová bábovka - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore