pondelok 4. októbra 2010

Zapekaná obložená knedľa

Zapekaná obložená knedľa - recept
1 parená knedľa
150 g šunkovej salámy
1 malá plechovka šampiňónov
1 malá plechovka kukurice
3 vajcia
150 g strúhaného syra
soľ, olej

Knedľu nakrájame na plátky, obalíme v rozšľahaných a osolených vajíčkach, na rozpálenom oleji prudko opečieme z obidvoch strán. Takto upečenú knedľu poukladáme na suchý plech, obložíme salámou pokrájanou na rezance, šampiňónmi, kukuricou, posypeme strúhaným syrom a dáme zapiecť do vyhriatej rúry na 175°C. Podávame poliate kečupom alebo s čerstvými nakrájanými paradajkami.
Prajem dobrú chuť!
Staršiu knedľu nemusíte vyhadzovať, stačí zapojiť fantáziu a vykúzlite si takéto chutné víkendové raňajky:)
Doba prípravy:
Zapekaná obložená knedľa - recepty

1 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore