piatok, 19. augusta 2011

Hydinové mäso s kapustou

Hydinové mäso s kapustou - recept
600 g kuracích (morčacích) pŕs
1 vajce
1 PL Solamylu
soľ, mleté čierne korenie
gyros korenie, vegeta
1 ČL sójovej omáčky
Rama
150 g hlávkovej kapusty
1 mrkva
2 strúčiky cesnaku
1 kocka hydinového bujónu
štipka mletého zázvoru

Vajíčko vymiešame so Solamylom, pridáme mäso nakrájané na pásiky alebo kocky, osolíme, okoreníme a všetko spolu premiešame.
Na panvici roztopíme Ramu, mäso opražíme, pridáme nahrubo nastrúhanú mrkvu a chvíľu dusíme. Po chvíli pridáme nakrájanú kapustu a pretlačený cesnak. Premiešame a podľa potreby podlejeme hydinovým vývarom. Dusíme, kým mäso a kapusta nezmäkne.
Pred dokončením dochutíme sójovou omáčkou, zázvorom a ak treba, tak aj soľou, prípadne vegetou.
Podávame s cestovinou alebo s ryžou.
Doba prípravy:
Hydinové mäso s kapustou - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore