sobota 12. mája 2012

Nátierka z avokáda

Nátierka z avokáda - recept
1 zrelé avokádo
1 strúčik cesnaku
2 PL jemného tvarohu
1 PL bieleho jogurtu
citrónová šťava
soľ, mleté čierne korenie

Zrelé avokádo rozpolíme, vyberieme kôstku a lyžicou vydlabeme dužinu. Pokrájame ju na menšie plátky a pokvapkáme citrónovou šťavou, pretože rýchlo oxiduje a stráca živiny.
Pridáme strúčik cesnaku, tvaroh, jogurt a všetko spolu rozmixujeme na jemnú nátierku. Podľa chuti osolíme, okoreníme a zľahka premiešame.
Hotovú nátierku podávame s celozrnným pečivom a obložené plátkami paradajky.
Doba prípravy:
Nátierka z avokáda - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore