pondelok 3. júna 2013

Lečo s bryndzou

Lečo s bryndzou - recept
6 farebných paprík
1 väčšia cibuľa
120 g pravej ovčej bryndze
olivový olej
soľ

Na malom množstve olivového oleja speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme papriky nakrájané na rezance, jemne osolíme a spolu s cibuľou podusíme pod pokrievkou do polomäkka. Pridáme bryndzu, ktorú navrch pomrvíme a už nemiešame. Čakáme, kým sa neroztopí, nevytvorí na paprike tenkú vrstvu a nevsiakne do nej, aby sa zmiešala do jednej masy.
Podávame teplé s čiernym chlebom.
Dobrú chuť!
Doba prípravy:
Lečo s bryndzou - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore