Lečo s bryndzou
6 farebných paprík
1 väčšia cibuľa
120 g pravej ovčej bryndze
olivový olej
soľ
1 väčšia cibuľa
120 g pravej ovčej bryndze
olivový olej
soľ
Na malom množstve olivového oleja speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme papriky nakrájané na rezance, jemne osolíme a spolu s cibuľou podusíme pod pokrievkou do polomäkka. Pridáme bryndzu, ktorú navrch pomrvíme a už nemiešame. Čakáme, kým sa neroztopí, nevytvorí na paprike tenkú vrstvu a nevsiakne do nej, aby sa zmiešala do jednej masy.
Podávame teplé s čiernym chlebom.
Dobrú chuť!
Doba prípravy: Podávame teplé s čiernym chlebom.
Dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára