streda, 14. augusta 2013

Rýchly cestovinový šalát s tuniakom

Rýchly cestovinový šalát s tuniakom - recept
400 g ľubovoľných cestovín
2 konzervy tuniaka v oleji
1 pór alebo viazanička jarnej cibuľky
400 g sterilizovanej kukurice
3 PL majonézy alebo bieleho jogurtu
1 PL olivového oleja
soľ, mleté čierne korenie

Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Scedíme, necháme odkvapkať a vychladnúť.
Očistený pór alebo jarnú cibuľku aj s vňaťou pokrájame na tenké kolieska.
Tuniaka a sterilizovanú kukuricu scedíme.
Vychladnuté cestoviny dáme do misy, pridáme pokrájaný pór, mäso z tuniaka, ktoré sme rozdrobili vidličkou na menšie kúsky, kukuricu, biely jogurt a olivový olej. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a zľahka premiešame.
Tento šalát nám poslúži ako ľahký diétny obed alebo večera.
Dobrú chuť!
Doba prípravy:
Rýchly cestovinový šalát s tuniakom - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore