Ovčiarske rezne
4 hrubšie bravčové rezne
50 g šunky
3 vajcia
120 g bryndze
mletá červená paprika
soľ, mleté čierne korenie
hladká múka, 2 vajcia a strúhanka na obaľovanie
olej
50 g šunky
3 vajcia
120 g bryndze
mletá červená paprika
soľ, mleté čierne korenie
hladká múka, 2 vajcia a strúhanka na obaľovanie
olej
Na troche oleja popražíme nadrobno pokrájanú šunku, trochu ju posypeme mletou červenou paprikou, pridáme rozšľahané vajíčka, rozmrvenú bryndzu a za stáleho miešania pripravíme praženicu.
Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a na každý plátok mäsa do stredu dáme praženicu. Mäso preložíme a upevníme špáradlom.
Obalíme v múke, rozšľahaných vajíčkach a v strúhanke. Vyprážame z oboch strán vo väčšom množstve oleja.
Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Doba prípravy: Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a na každý plátok mäsa do stredu dáme praženicu. Mäso preložíme a upevníme špáradlom.
Obalíme v múke, rozšľahaných vajíčkach a v strúhanke. Vyprážame z oboch strán vo väčšom množstve oleja.
Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Poznámka: Ak je bryndza slaná, tak mäso nesolíme.
0 komentárov:
Zverejnenie komentára