Zeleninová ryba
750 g morskej šťuky alebo pangasia
1 citrón
1 malý pohár leča
soľ, mleté čierne korenie
grilovacie korenie
korenie na ryby
1 citrón
1 malý pohár leča
soľ, mleté čierne korenie
grilovacie korenie
korenie na ryby
Filety morskej šťuky alebo pangasia nakrájame na porcie, ktoré pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 10 - 15 minút odstáť. Potom osolíme, okoreníme, vložíme do jemne vymastenej zapekacej misy a zalejeme lečom. Prikryjeme alobalom, vložíme do vyhriatej rúry na 170°C a pečieme 20 - 30 minút. Približne 5 minút pred koncom pečenia odstránime alobal, vložíme späť do rúry a chvíľu zapekáme.
Podávame s opekanými zemiakmi a šalátom z čerstvej zeleniny.
Doba prípravy: Podávame s opekanými zemiakmi a šalátom z čerstvej zeleniny.
0 komentárov:
Zverejnenie komentára