Tatárske rezne
8 rezňov z kuracích pŕs
hladká múka, soľ
mleté čierne korenie
grilovacie korenie, gyros korenie
olivový olej
6 PL tatárskej omáčky
1 žĺtok
3 PL strúhaného údeného syra
1 a pol ČL hladkej múky
nasekaná petržlenová vňať
hladká múka, soľ
mleté čierne korenie
grilovacie korenie, gyros korenie
olivový olej
6 PL tatárskej omáčky
1 žĺtok
3 PL strúhaného údeného syra
1 a pol ČL hladkej múky
nasekaná petržlenová vňať
Kuracie rezne jemne naklepeme a obalíme v hladkej múke, do ktorej sme pridali soľ a ostatné koreniny.
Obalené rezne opečieme z obidvoch strán v panvici na rozpálenom oleji. Rezne uložíme do vymastenej zapekacej misy a podlejeme výpekom.
Tatársku omáčku zmiešame so žĺtkom, s nastrúhaným syrom, mletým čiernym korením, hladkou múkou a nasekanou petržlenovou vňaťou.
Navrch každého opečeného rezňa navrstvíme plnku, vložíme do vyhriatej rúry na 180°C a zapekáme 20 - 30 minút.
Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Doba prípravy: Obalené rezne opečieme z obidvoch strán v panvici na rozpálenom oleji. Rezne uložíme do vymastenej zapekacej misy a podlejeme výpekom.
Tatársku omáčku zmiešame so žĺtkom, s nastrúhaným syrom, mletým čiernym korením, hladkou múkou a nasekanou petržlenovou vňaťou.
Navrch každého opečeného rezňa navrstvíme plnku, vložíme do vyhriatej rúry na 180°C a zapekáme 20 - 30 minút.
Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
0 komentárov:
Zverejnenie komentára