Ananásový šalát
farebné cestoviny mušle
ananásový kompót
cibuľa, kyslé uhorky
sterilizovaný hrášok s mrkvou, kukurica
kari korenie
majonéza alebo tatárska omáčka
ananásový kompót
cibuľa, kyslé uhorky
sterilizovaný hrášok s mrkvou, kukurica
kari korenie
majonéza alebo tatárska omáčka
Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale, scedíme a necháme vychladnúť. Potom pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, uhorky, dobre odkvapkaný hrášok s mrkvou, kukuricu a ananás, ktorý pokrájame nadrobno. Ochutíme kari korením, pridáme majonézu a dôkladne všetko spolu premiešame. Ak je šalát moc hustý, tak pridáme trochu šťavy z kompótu. Podávame ako prílohu k rezňom, k hydine, k rybám, prípadne samostatne. Skvelá obmena za klasický zemiakový šalát:)
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy: Prajem dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára