piatok, 31. decembra 2010

Ananásový šalát

Ananásový  šalát - recept
Suroviny si upravíme podľa potreby:
cestoviny mušle
ananásový kompót
cibuľa, kyslé uhorky
sterilizovaný hrášok, mrkva, kukurica
kari korenie
majonéza alebo tatárska omáčka

Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu, scedíme a necháme vychladnúť. Potom pridáme odkvapkaný ananás, ktorý pokrájame nadrobno, cibuľu tiež pokrájame nadrobno, mrkvu pokrájame na kocky, pridáme hrášok, kukuricu, majonézu a dôkladne spolu všetko premiešame. Ak je šalát moc hustý, tak pridáme troška šťavy z kompótu. Tento šalát je vhodný ako príloha k rezňom, k hydine ale aj k rybám.
Doba prípravy:
Ananásový  šalát - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore