piatok, 31. decembra 2010

Ananásový šalát

Ananásový  šalát - recept
farebné cestoviny mušle
ananásový kompót
cibuľa, kyslé uhorky
sterilizovaný hrášok s mrkvou, kukurica
kari korenie
majonéza alebo tatárska omáčka

Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale, scedíme a necháme vychladnúť. Potom pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, uhorky, dobre odkvapkaný hrášok s mrkvou, kukuricu a ananás, ktorý pokrájame nadrobno. Ochutíme kari korením, pridáme majonézu a dôkladne všetko spolu premiešame. Ak je šalát moc hustý, tak pridáme trochu šťavy z kompótu. Podávame ako prílohu k rezňom, k hydine, k rybám, prípadne samostatne. Skvelá obmena za klasický zemiakový šalát:)
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Ananásový  šalát - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore