štvrtok 2. decembra 2010

Kurča na kyslej kapuste

Kurča na kyslej kapuste - recept
1 kurča, (môžeme použiť aj morčacie krídla)
1 kg kyslej kapusty
250 ml kyslej smotany
kečup, olej, soľ
grilovacie korenie, gyros korenie

Dno pekáča potrieme trochou oleja, rozložíme vyžmýkanú kapustu, pridáme kečup a polejeme kyslou smotanou. Na kapustu uložíme naporciované kurča, ktoré osolíme, posypeme gyros a grilovacím korením. Pekáč prikryjeme vrchnákom alebo alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pred dopečením odokryjeme a dopečieme, aby povrch kurčaťa bol chrumkavý. Podávame s knedľou alebo so zemiakmi.
Doba prípravy:
Kurča na kyslej kapuste - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore