Kurča na kyslej kapuste
1 kurča, (môžeme použiť aj morčacie krídla)
1 kg kyslej kapusty
250 ml kyslej smotany
kečup, olej, soľ
grilovacie korenie, gyros korenie
1 kg kyslej kapusty
250 ml kyslej smotany
kečup, olej, soľ
grilovacie korenie, gyros korenie
Dno pekáča potrieme trochou oleja, rozložíme vyžmýkanú kapustu, pridáme kečup a polejeme kyslou smotanou. Na kapustu uložíme naporciované kurča, ktoré osolíme, posypeme gyros a grilovacím korením. Pekáč prikryjeme vrchnákom alebo alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pred dopečením odokryjeme a dopečieme, aby povrch kurčaťa bol chrumkavý. Podávame s knedľou alebo so zemiakmi.
Doba prípravy:
0 komentárov:
Zverejnenie komentára