nedeľa, 19. septembra 2010

Babkina bublanina

Babkina bublanina - recept
1 hrnček hladkej múky (1 hrnček cca 220 ml)
1 hrnček polohrubej múky
1 hrnček kryštálového cukru
2 vajcia
1 hrnček mlieka
1/2 hrnčeka oleja
1/2 prášku do pečiva
2 ČL kakaa
2 väčšie strúhané jablká

Preosiate múky zmiešame s práškom do pečiva, pridáme cukor, mlieko, olej a rozšľahané vajíčka. Všetko spolu dobre vymiešame. Polovičku cesta vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech, do zvyšného cesta pridáme kakao a premiešame. Potom kakaové cesto lejeme do plechu na svetlé cesto, tak aby sme vytvarovali mozaiku (podľa vlastného vkusu). Slabo potrasieme s plechom, aby sa cesto spojilo a na celý povrch poukladáme strúhané jablká (ovocie môžeme dať podľa sezóny). Dáme piecť do vyhriatej rúry na 175°C.
Doba prípravy:
Babkina bublanina - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore