sobota 4. decembra 2010

Bravčové závitky so zelerom a jablkom

Bravčové závitky so zelerom a jablkom - recept
4 bravčové rezne
1 väčšie jablko
100 g zeleru
soľ, grilovacie korenie
hrubá múka na obaľovanie
olej, cibuľa

Rezne naklepeme, osolíme a posypeme grilovacím korením.
Jablko a zeler očistíme, nahrubo postrúhame a premiešame. Na každý plátok mäsa dáme jablkovo - zelerovú zmes, zvinieme a spojíme špáradlom. Závitky obalíme v hrubej múke a na rozohriatom oleji prudko opražíme z každej strany.
Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme ju na troche oleja, pridáme opražené závitky, podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka. Počas dusenia obraciame a podlievame.
Doba prípravy:
Bravčové závitky so zelerom a jablkom - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore