streda, 12. januára 2011

Slimáky z lístkového cesta

Slimáky z lístkového cesta - recept
1 balík lístkového cesta
200 g tvrdého syra
200 g šunky
200 ml kyslej smotany
1 vajce, soľ

Lístkové cesto si rozdelíme na dve polovičky a na pomúčenej doske ho vyvaľkáme.
Vyvaľkané cesto trocha osolíme a plát natrieme rozmiešanou kyslou smotanou. Na smotanu poukladáme plátky šunky a posypeme nahrubo strúhaným syrom. Cesto zvinieme do rolády a ostrým nožom krájame tenké slimáky, ktoré ukladáme ďalej od seba na plech vystlaný papierom na pečenie. Nakoniec slimáčiky potrieme rozšľahaným vajíčkom. Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 200°C a pečieme asi 15 minút.
Doba prípravy:
Slimáky z lístkového cesta - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2014. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore