štvrtok, 4. augusta 2011

Bruschetta s ovčím syrom

Bruschetta s ovčím syrom - recept
1 bageta
1 menšia paprika
1 menšia paradajka
šalátová uhorka (podľa potreby)
čerstvý ovčí syr
čerstvé bylinky - tymian, oregano
soľ a korenie

Bagetu nakrájame na hrubšie kolieska, poukladáme ich na plech a suché dáme zapiecť na 3 minúty do vyhriatej rúry na 180°C.
Papriku, paradajku a uhorku nakrájame na menšie kocky. Syr najemno postrúhame, zmiešame so zeleninou, osolíme, okoreníme, pridáme nasekané bylinky a zľahka premiešame. Zmes pomocou malej lyžičky kladieme na opečené bagety a dáme ešte na 1 - 2 minúty zapiecť, kým sa syr neroztopí.
Doba prípravy:
Bruschetta s ovčím syrom - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore