pondelok, 26. decembra 2011

Kuracie soté II

Kuracie soté II - recept
650 g kuracích pŕs
7 čerstvých šampiňónov
1 väčší pór
2 - 3 paradajky
250 ml sladkej smotany
180 g Nivy
soľ, mleté čierne korenie
olivový olej
Solamyl na zahustenie

Na troche olivového oleja osmažíme nadrobno nakrájaný pór, pridáme nakrájané šampiňóny a za občasného miešania podusíme. Potom pridáme kuracie prsia nakrájané na pásiky, mierne osolíme, okoreníme a chvíľu podusíme, aby sa mäso zatiahlo. Pridáme nastrúhanú Nivu, vlejeme smotanu, dobre premiešame a udusíme domäkka. Kuracie soté zahustíme Solamylom. Nakoniec vložíme na kúsky nakrájané paradajky a ešte 2 minúty povaríme a podľa potreby ochutíme soľou a korením.
Podávame s ryžou alebo s opekanými zemiakmi.
Doba prípravy:
Kuracie soté II - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore