Kuracie soté II
650 g kuracích pŕs
7 čerstvých šampiňónov
1 väčší pór
2 - 3 paradajky
250 ml sladkej smotany
180 g Nivy
soľ, mleté čierne korenie
olivový olej
Solamyl na zahustenie
7 čerstvých šampiňónov
1 väčší pór
2 - 3 paradajky
250 ml sladkej smotany
180 g Nivy
soľ, mleté čierne korenie
olivový olej
Solamyl na zahustenie
Na troche olivového oleja osmažíme nadrobno nakrájaný pór, pridáme nakrájané šampiňóny a za občasného miešania podusíme. Potom pridáme kuracie prsia nakrájané na pásiky, mierne osolíme, okoreníme a chvíľu podusíme, aby sa mäso zatiahlo. Pridáme nastrúhanú Nivu, vlejeme smotanu, dobre premiešame a udusíme domäkka. Kuracie soté zahustíme Solamylom. Nakoniec vložíme na kúsky nakrájané paradajky a ešte 2 minúty povaríme a podľa potreby ochutíme soľou a korením.
Podávame s ryžou alebo s opekanými zemiakmi.
Doba prípravy: Podávame s ryžou alebo s opekanými zemiakmi.
0 komentárov:
Zverejnenie komentára