Jemné strojčekové pečivo
500 g hladkej múky
250 g Palmarinu
125 g masla
250 g práškového cukru
200 g krémový prášok Zlatý klas
3 vajcia
1 prášok do pečiva
džem, čokoládová poleva
250 g Palmarinu
125 g masla
250 g práškového cukru
200 g krémový prášok Zlatý klas
3 vajcia
1 prášok do pečiva
džem, čokoládová poleva
Všetko spolu vymiesime na hladké cesto a dáme na 2 - 3 hodiny do chladničky. Potom cez mäsový mlynček robíme pečivo - pásiky dlhé asi 5,5 cm.
Dáme do vyhriatej rúry na 125 - 150°C a pečieme cca 6 - 8 minút.
Upečené a vychladnuté pásiky z plochej strany potrieme lekvárom a zlepíme. Nakoniec namočíme do čokoládovej polevy a necháme stuhnúť. Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy: Dáme do vyhriatej rúry na 125 - 150°C a pečieme cca 6 - 8 minút.
Upečené a vychladnuté pásiky z plochej strany potrieme lekvárom a zlepíme. Nakoniec namočíme do čokoládovej polevy a necháme stuhnúť. Prajem dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára