piatok, 6. apríla 2012

Dresing k mäsu a zelenine

Dresing k mäsu a zelenine - recept
250 g kyslej smotany (14%)
3 PL nadrobno pokrájanej pažítky
2 vajcia uvarené natvrdo
1 ČL plnotučnej horčice
soľ a mleté čierne korenie

V miske roztlačíme vaječné žĺtky so štipkou soli, pridáme lyžičku horčice a dobre premiešame. Do tohto základu, pridáme najemno posekané vaječné bielky, kyslú smotanu a pažítku, prípadne iné bylinky. Všetko spolu premiešame a ochutíme soľou a mletým čiernym korením.
Podávame k pečenému mäsu, k surovej alebo varenej zelenine, k pečeným zemiakom a rybám.
Doba prípravy:

Tento dresing sa skvelo hodí ako zálievka na zeleninové a cestovinové šaláty.
Dresing k mäsu a zelenine - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore