pondelok, 11. februára 2013

Tvarohová nátierka so zelerom

Tvarohová nátierka so zelerom - recept
1 malý zeler
100 g jemného tvarohu
3 PL majonézy light
100 g kyslej smotany
1 vajce uvarené natvrdo
soľ, mleté čierne korenie
2 ČL citrónovej šťavy
posekaná petržlenová vňať
posekané vlašské orechy

Zeler očistíme, umyjeme a varíme asi 20 minút do polomäkka. Necháme ho vychladnúť a postrúhame na jemnom strúhadle. Preložíme ho do misky a k nemu pridáme tvaroh, majonézu, smotanu a nadrobno nakrájané vajce. Všetko spolu premiešame. Podľa chuti dochutíme citrónovou šťavou, korením a soľou.
Podávame na tmavom pečive posypané posekanou petržlenovou vňaťou a orechmi. Obložíme zeleninou podľa chuti - výborne sa dopĺňa s olivami, ľadovým šalátom, paradajkou a uhorkou. Dobrú chuť!
Doba prípravy:
Tvarohová nátierka so zelerom - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore