piatok, 10. mája 2013

Škoricový likér

Škoricový likér - recept
0,5 l hnedého rumu (40%)
100 g hnedého kandys cukru
6 zvitkov celej škorice
1 vanilkový struk
kôra pomaranča

Z pomaranča olúpeme veľmi tenkú vrstvu kôry a vanilkový struk narežeme. Všetky ingrediencie vložíme do vhodnej fľaše a prelejeme rumom. Uzatvorenú fľašu necháme na tmavom mieste odležať 6 až 8 týždňov. Potom jej obsah prefiltrujeme a likér nalejeme do peknej karafy.
Nazdravie!
Doba prípravy:
Škoricový likér - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore