pondelok, 19. mája 2014

Tilapia s rukolou

Tilapia s rukolou - recept
500 g ryby Tilapia
korenie na ryby
soľ, maslo
grilovacie korenie
sušené oregano
2 citróny
1 červená paprika
125 g rukoly
olivový olej

Jednotlivé kúsky ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, posypeme sušeným oreganom, grilovacím korením a korením na ryby. Necháme chvíľu postáť.
Menší pekáč potrieme maslom, do ktorého poukladáme ochutené ryby. Citrón dôkladne umyjeme rozkrájame na mesiačiky a obložíme ryby v pekáči. Polejeme roztopeným maslom, prikryjeme a pri teplote 170°C pečieme cca 15 - 20 minút.
Rukolu umyjeme a osušíme. Dáme do hlbšej misky, pridáme nakrájanú červenú papriku, pokvapkáme olivovým olejom, jemne osolíme, ochutíme bylinkami a zľahka premiešame.
Ryby podávame so šalátom z rukoly, citrónom a varenými zemiakmi.
Prajem dobrú chuť!
Jednoduché, rýchle a zdravé jedlo.
Doba prípravy:
Tilapia s rukolou - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore