Rezne v marináde
600 g bravčového karé (p.p viac alebo menej)
soľ, olej na vyprážanie
Na marinádu:
100 ml oleja
4 vajcia, 1 lyžičku vegety
1 lyžicu plnotučnej horčice
2 lyžice maizeny
worcesterská omáčka
2 strúčiky cesnaku
mleté čierne korenie, petržlenová vňať, oregano a bazalka
soľ, olej na vyprážanie
Na marinádu:
100 ml oleja
4 vajcia, 1 lyžičku vegety
1 lyžicu plnotučnej horčice
2 lyžice maizeny
worcesterská omáčka
2 strúčiky cesnaku
mleté čierne korenie, petržlenová vňať, oregano a bazalka
Marináda: V miske rozmiešame maizenu s troškou vody, pridáme vajcia rozšľahané s olejom, horčicou, prelisovaným cesnakom, oreganom, bazalkou a posekanou petržlenovou vňaťou. Všetko spolu dobre vymiešame.
Mäso nakrájame na plátky a naklepeme. Trocha ich posolíme, a vložíme do marinády. Dobre ich v marináde poobraciame, prikryjeme a na chladnom mieste necháme do druhého dňa. Marinované rezne opečieme do zlatočervena z oboch strán na troche rozohriatého oleja. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi a čerstvými šalátmi.
Doba prípravy: Mäso nakrájame na plátky a naklepeme. Trocha ich posolíme, a vložíme do marinády. Dobre ich v marináde poobraciame, prikryjeme a na chladnom mieste necháme do druhého dňa. Marinované rezne opečieme do zlatočervena z oboch strán na troche rozohriatého oleja. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi a čerstvými šalátmi.
0 komentárov:
Zverejnenie komentára