Vyprážané kuracie (a iné) rezne
4 rezne z kuracích pŕs
olej, soľ
2 strúčiky cesnaku
1 dl mlieka, 2 vajcia
4 lyžice hladkej múky
2 PL strúhaného tvrdého syra
olej na vyprážanie
olej, soľ
2 strúčiky cesnaku
1 dl mlieka, 2 vajcia
4 lyžice hladkej múky
2 PL strúhaného tvrdého syra
olej na vyprážanie
Kuracie prsia nakrájame na rezne, zľahka naklepeme a potrieme olejom, v ktorom sme rozmiešali soľ a prelisovaný cesnak. Necháme na chladnom mieste odstáť aspoň hodinu. Kuracie rezne najprv obalíme v hladkej múke potom dáme do cestíčka, ktoré pripravíme z mlieka, rozšľahaných vajec, hladkej múky a strúhaného syra. Ihneď vyprážame na rozohriatom oleji z obidvoch strán. Podávame s hranolčekmi alebo inak upravenými zemiakmi a s čerstvým šalátom.
Doba prípravy:
0 komentárov:
Zverejnenie komentára