Mrkva ako mäso
400 g mrkvy
1 menší zeler
1 veľká cibuľa
2 lyžice Flory
soľ
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
1 lyžička maizeny
1 menší zeler
1 veľká cibuľa
2 lyžice Flory
soľ
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
1 lyžička maizeny
Mrkvu očistíme, umyjeme a pokrájame na hrubšie kolieska. Cibuľu pokrájame nadrobno. V hrnci zohrejeme Floru, opražíme na nej cibuľu, pridáme mrkvu, očistený a nahrubo postrúhaný zeler a krátko popražíme. Osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme domäkka.
Pridáme mletú červenú papriku a maizenu rozmiešanú vo vode. Dobre premiešame a necháme povrieť, aby šťava zhustla. Podávame s ryžou alebo s varenými zemiakmi a šalátom.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy: Pridáme mletú červenú papriku a maizenu rozmiešanú vo vode. Dobre premiešame a necháme povrieť, aby šťava zhustla. Podávame s ryžou alebo s varenými zemiakmi a šalátom.
Prajem dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára