Super rezne
8 kuracích rezňov
150 g syru Eidam
200 ml kyslej smotany
3 - 4 vajcia
2 - 3 strúčiky cesnaku
soľ, čierne mleté korenie
olej, hladká múka
strúhanka na obaľovanie
sójová a worcesterská omáčka
150 g syru Eidam
200 ml kyslej smotany
3 - 4 vajcia
2 - 3 strúčiky cesnaku
soľ, čierne mleté korenie
olej, hladká múka
strúhanka na obaľovanie
sójová a worcesterská omáčka
Rezne jemne naklepeme, okoreníme, osolíme, potrieme pretlačeným cesnakom a necháme 2 hodiny v chladničke odležať.
Kyslú smotanu zmiešame so strúhaným syrom, rozšľahanými vajíčkami a pridáme sójovú a worcesterskú omáčku podľa chuti.
Rezne obalíme najprv v múke, potom v smotanovo - syrovej zmesi a nakoniec v strúhanke. Rovnomerne ich vypražíme v panvici na horúcom oleji z oboch strán. Položíme na papierovú utierku, aby sme odsali prebytočný tuk. Podávame s ľubovoľne upravenými zemiakmi a zeleninovými šalátmi.
Doba prípravy: Kyslú smotanu zmiešame so strúhaným syrom, rozšľahanými vajíčkami a pridáme sójovú a worcesterskú omáčku podľa chuti.
Rezne obalíme najprv v múke, potom v smotanovo - syrovej zmesi a nakoniec v strúhanke. Rovnomerne ich vypražíme v panvici na horúcom oleji z oboch strán. Položíme na papierovú utierku, aby sme odsali prebytočný tuk. Podávame s ľubovoľne upravenými zemiakmi a zeleninovými šalátmi.
0 komentárov:
Zverejnenie komentára