Zelerová nátierka s vajíčkami
1 zeler
1 menšia cibuľa
2 natvrdo uvarené vajíčka
3 lyžice kyslej smotany
soľ
nadrobno posekaný kôpor alebo petržlenová vňať
1 menšia cibuľa
2 natvrdo uvarené vajíčka
3 lyžice kyslej smotany
soľ
nadrobno posekaný kôpor alebo petržlenová vňať
Očistený a umytý zeler jemne postrúhame, pridáme kyslú smotanu, postrúhanú cibuľu, podľa chuti osolíme a zľahka premiešame. Potom vmiešame nadrobmo pokrájané uvarené vajíčka. Hotovú nátierku dochutíme nadrobno posekaným kôprom alebo petržlenovou vňaťou a vložíme na pár hodín do chladničky, aby sa suroviny spojili.
Doba prípravy:
0 komentárov:
Zverejnenie komentára