Morčacie mäso s kalerábom
600 g morčacieho mäsa
150 g kalerábu
200 ml zeleninového vývaru
3 strúčiky cesnaku
1 cibuľa, gyros a kari korenie
bylinková soľ
mleté biele korenie
4 PL olivového oleja
1 PL pikantného kečupu
150 g kalerábu
200 ml zeleninového vývaru
3 strúčiky cesnaku
1 cibuľa, gyros a kari korenie
bylinková soľ
mleté biele korenie
4 PL olivového oleja
1 PL pikantného kečupu
Mäso nakrájame na väčšie kocky, osolíme a okoreníme. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, 1 PL olivového oleja, premiešame a necháme v chlade odstáť 20 minút. Potom mäso prudko opečieme na zvyšnom oleji, pridáme na malé kúsky nakrájaný kaleráb, podlejeme zeleninovým vývarom a pod pokrievkou udusíme do mäkka. Hotové mäso na tanieri pokvapkáme kečupom a podávame s ryžou.
Doba prípravy:
0 komentárov:
Zverejnenie komentára