Vyprážaný pangassius s orechmi
800 g pangassia
120 g strúhanky
50 g mletých orechov
2 - 3 vajcia
1 citrón
hladká múka na obaľovanie
soľ, mleté čierne korenie
olej
120 g strúhanky
50 g mletých orechov
2 - 3 vajcia
1 citrón
hladká múka na obaľovanie
soľ, mleté čierne korenie
olej
Filé z pangassia pokrájame na plátky široké 5 až 6 cm. Pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme, obalíme v múke, rozšľahaných vajciach, strúhanke zmiešanej s mletými orechmi a na rozohriatom oleji pomaly vypražíme z oboch strán dozlata. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Doba prípravy:
0 komentárov:
Zverejnenie komentára