Nátierka z tuniaka
2 plechovky tuniaka v oleji
1 menšia cibuľa
2 PL tatárskej omáčky
2 PL horčice
1 PL kečupu
1 vajce uvarené na tvrdo
100 g taveného syra
soľ, korenie
1 menšia cibuľa
2 PL tatárskej omáčky
2 PL horčice
1 PL kečupu
1 vajce uvarené na tvrdo
100 g taveného syra
soľ, korenie
Cibuľu a vajce nakrájame nadrobno. Pridáme tuniaka z plechovky (olej vylejeme), tatársku omáčku, horčicu, kečup, tavený syr a všetko dôkladne premiešame na hladkú nátierku. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Nátierku natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič a pred podávaním posypeme nadrobno posekaným kôprom.
Nátierka je najlepšia na druhý deň, keď odleží v chladničke.
Doba prípravy: Nátierka je najlepšia na druhý deň, keď odleží v chladničke.
0 komentárov:
Zverejnenie komentára