Šalát z čínskej kapusty
1 čínska kapusta
1 väčšia mrkva
200 g kukurice
2 - 3 strúčiky cesnaku
1 - 2 lyžice olivového oleja
1 - 2 paradajky
morská soľ
2 - 3 PL bieleho vínneho octu
1 ČL agáve sirupu podľa chuti
1 väčšia mrkva
200 g kukurice
2 - 3 strúčiky cesnaku
1 - 2 lyžice olivového oleja
1 - 2 paradajky
morská soľ
2 - 3 PL bieleho vínneho octu
1 ČL agáve sirupu podľa chuti
Pripravíme si zálievku: Do bieleho vínneho octu, pridáme agáve sirup a dôkladne rozmiešame.
Čínsku kapustu nakrájame nadrobno, mrkvu očistíme a postrúhame na hrubom strúhadle.
Najprv do kapusty, pridáme olivový olej, premiešame a necháme chvíľu postáť, aby kapusta jemne zmäkla. Potom pridáme mrkvu, scedenú kukuricu, očistený a prelisovaný cesnak, paradajky nakrájané na mesiačiky, osolíme a nakoniec polejeme pripravenou zálievkou. Všetko spolu dôkladne premiešame, prikryjeme a necháme chvíľu postáť, aby sa suroviny spojili.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy: Čínsku kapustu nakrájame nadrobno, mrkvu očistíme a postrúhame na hrubom strúhadle.
Najprv do kapusty, pridáme olivový olej, premiešame a necháme chvíľu postáť, aby kapusta jemne zmäkla. Potom pridáme mrkvu, scedenú kukuricu, očistený a prelisovaný cesnak, paradajky nakrájané na mesiačiky, osolíme a nakoniec polejeme pripravenou zálievkou. Všetko spolu dôkladne premiešame, prikryjeme a necháme chvíľu postáť, aby sa suroviny spojili.
Prajem dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára