Zeleninové ražniči s tofu
250 g bieleho tofu
220 g údeného tofu
5 - 6 menších zemiakov
2 - 3 menšie cibule
1 zelenú papriku
1 červenú papriku
sójovú omáčku, soľ
mletú rascu
mletú červenú papriku
majorán, mleté čierne korenie
rastlinný olej
220 g údeného tofu
5 - 6 menších zemiakov
2 - 3 menšie cibule
1 zelenú papriku
1 červenú papriku
sójovú omáčku, soľ
mletú rascu
mletú červenú papriku
majorán, mleté čierne korenie
rastlinný olej
Údené tofu a očistenú zelenú a červenú papriku pokrájame na štvorčeky. Rovnako nakrájame aj biele tofu, ktoré z oboch strán potrieme sójovou omáčkou, mletou červenou paprikou, korením, rascou a majoránom.
Očistené, umyté zemiaky pokrájame na kolieska, osolíme, posypeme mletou rascou, pokvapkáme olejom a necháme 30 minút odstáť. Cibuľu tiež pokrájame na kolieska.
Potom suroviny napicháme striedavo na drevené špajdle v poradí: zemiak, biele ochutené tofu, cibuľa, zelená paprika, údené tofu, červená paprika, zemiak, biele tofu.... Ražniči potom uložíme na alobal potretý olejom, opatrne ho na koncoch uzavrieme a dáme do pekáča. Pečieme vo vyhriatej rúre približne 30 až 40 minút. Keď už zemiaky rozvoniavajú, alobal roztvoríme a pri zvýšenej teplote dopečieme doružova.
Dobrú chuť!
Doba prípravy: Očistené, umyté zemiaky pokrájame na kolieska, osolíme, posypeme mletou rascou, pokvapkáme olejom a necháme 30 minút odstáť. Cibuľu tiež pokrájame na kolieska.
Potom suroviny napicháme striedavo na drevené špajdle v poradí: zemiak, biele ochutené tofu, cibuľa, zelená paprika, údené tofu, červená paprika, zemiak, biele tofu.... Ražniči potom uložíme na alobal potretý olejom, opatrne ho na koncoch uzavrieme a dáme do pekáča. Pečieme vo vyhriatej rúre približne 30 až 40 minút. Keď už zemiaky rozvoniavajú, alobal roztvoríme a pri zvýšenej teplote dopečieme doružova.
Dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára