Kari kura s ananásom
600 g kuracích pŕs
1 konzerva ananásu
1 lyžica kari korenia
morská bylinková soľ
vegeta
1 lyžica kukuričného škrobu
olivový olej
1 konzerva ananásu
1 lyžica kari korenia
morská bylinková soľ
vegeta
1 lyžica kukuričného škrobu
olivový olej
Kuracie prsia pokrájame na rezance posypeme kari korením, vegetou, osolíme bylinkovou soľou, pokvapkáme olejom, premiešame a necháme chvíľu odstáť. Na panvici zohrejeme trocha oleja, pridáme pripravené mäso a za stáleho miešania ho chvíľu popražíme. Potom podlejeme trochou vody a dusíme do polomäkka. Pridáme na kocky nakrájaný ananás, ak treba podlejeme vodou, premiešame a dusíme domäkka. Nakoniec zahustíme škrobom rozmiešaným v troche vody, necháme zovrieť a odstavíme.
Podávame s ryžou a hranolkami.
Doba prípravy: Podávame s ryžou a hranolkami.
Pozrite si podobný recept na: Kuracie soté
0 komentárov:
Zverejnenie komentára