Zapekaný pangasius so syrovou kôrkou
4 filety pangasius
200 g syra Eidam
2 vajcia
7 menších šampiňónov
soľ, mleté čierne korenie
grilovacie korenie
200 g syra Eidam
2 vajcia
7 menších šampiňónov
soľ, mleté čierne korenie
grilovacie korenie
Pangasius umyjeme, osušíme a rozložíme na plech vyložený papierom na pečenie. Filety pangasia osolíme, okoreníme a posypeme grilovacím korením.
Syr nahrubo nastrúhame, zmiešame ho so žĺtkami a so snehom, ktorý sme vyšľahali z bielkov, nakoniec pridáme nakrájané šampiňóny a všetko zľahka premiešame. Zmes navrstvíme na ryby a dáme zapiecť do vyhriatej rúry na 190°C cca 30 minút.
Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Doba prípravy: Syr nahrubo nastrúhame, zmiešame ho so žĺtkami a so snehom, ktorý sme vyšľahali z bielkov, nakoniec pridáme nakrájané šampiňóny a všetko zľahka premiešame. Zmes navrstvíme na ryby a dáme zapiecť do vyhriatej rúry na 190°C cca 30 minút.
Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
1 komentárov:
rýchle a výborné!
Zverejnenie komentára