Syrová nátierka s tuniakom
150 g tvrdého syra na strúhanie
150 g rastlinného masla
1 konzerva tuniaka v oleji
1 cibuľa
1 lyžička kečupu
1/2 lyžičky citrónovej šťavy
nadrobno posekaná pažítka
soľ, mleté čierne korenie
150 g rastlinného masla
1 konzerva tuniaka v oleji
1 cibuľa
1 lyžička kečupu
1/2 lyžičky citrónovej šťavy
nadrobno posekaná pažítka
soľ, mleté čierne korenie
Do misky na prípravu nátierky vložíme najemno postrúhaný syr, pridáme rastlinné maslo, vidličkou roztlačeného tuniaka odkvapkaného z oleja a cibuľu nakrájanú nadrobno. Nakoniec ochutíme soľou, korením, citrónovou šťavou, kečupom a pažítkou. Všetky suroviny premiešame na hladkú nátierku. Hotovú nátierku odložíme na pár hodím do chladničky. Nátierkou natierame chlieb, pečivo, sendvič alebo hrianky opražené na sucho a obložíme čerstvou zeleninou.
Doba prípravy:
0 komentárov:
Zverejnenie komentára